poolparty.jpg

Zaterdag 26 oktober is het zover!

Een 14 uur durende 

 

in Sauna Joe!

en ja, MÉT de

   25.000 ping pong ballen en diverse optredens.

 

Sauna Joe heeft zichzelf in de afgelopen jaren op de kaart gezet als dé mannensauna van Zuid-Nederland en de drielandenregio. De sauna won al eens het predikaat ‘beste Gaysauna’ en staat bekend om de uitgebreide en propere voorzieningen, de gezellige sfeer en het internationale publiek. Jong en oud beleeft hier een relaxte of juist spannende middag en/of avond.


De Poolparty’s die twee keer per jaar worden georganiseerd, zijn inmiddels een begrip.

Met deze keer DJ .........  een stripper, thema-aankleding, hapjes, en nog veel meer, bovenop het gebruik van alle sauna-faciliteiten: dit alles zorgt ervoor dat er altijd veel mannen op afkomen.

Ook de Men Lovers Gay Events "Chilling Sunday"

en andere sunday-specials trekken veel publiek, net als de bi-dagen op dinsdag. Kortom, er is altijd en voor iedereen iets te beleven... maar dat is voor Jan, eigenaar van de sauna, nog niet genoeg! Enkele keren per jaar organiseert hij samen met zijn team gezellige poolparties waar veel bezoekers uit de wijde omtrek op afkomen.

Dus zet in je agenda:
zaterdag 26 oktober Bad Boys Poolparty  bij Sauna Joe!


Music 4 everybody

 

Verder zal DJ Jason Skyler bekend van onder andere: FUNHOUSE AMSTERDAM, LA DEMENCE BRUSSEL SLEASY ROOM MADRID en veel meer dit keer samen met DJ RON voor goeie partymuziek zorgen, zijn er gratis hapjes en zal het zeker weer heel gezellig zijn in zowel de bar als bij de pool. Ook de gebruikelijke sauna-faciliteiten en relaxcabines zijn uiteraard gewoon open.

This Party is Powerd by

www.Joe-Events.nl

Sauna Joe

Nieuwstraat 110

Kerkrade Ned.

045-5350665

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now