top of page

Altijd leuk om je verhaal/ervaring met de sauna te delen via de site of Facebook.

 

Mijn eerste keer naar de sauna.

Een ingezonden verhaal van een bezoeker.

Ik was regelmatig op de donderdag naar thermae2000 geweest (donderdag is ongeklede dag) Ook ging ik regelmatig naar het naaktstrand nabij Roermond. Daar gebeuren wel spannende spelletjes maar wat te doen in de herfst en winter?

Ik was naakt lopen gewend en vind het heerlijk. Op een koude dag zat ik voor mijn pc en typte bij google mannen sauna in. De eerste wat ik zag was sauna Joe in Kerkrade, ik dacht nog dat is erg dichtbij. Er was kans dat ik daar bekende zou treffen, dat zette mij toch aan het denken.

Op een donderdag ergens in 2018 besloot ik om naar sauna Joe te gaan. Nadat ik 5 x langs was gereden 5x de auto geparkeerd 2x naar de voordeur van de sauna was gelopen. Lukte het mij om de 3e op de bel te drukken.

De spanning en adrenaline gierde door me lijf. De deur ging open een man met een brede lach zei hallo welkom. Ik stapte met knikkende knieën naar binnen ik wist niet wat te verwachte het was mijn eerste keer. Ik betaalde de entree en de man (achteraf was dat onze Jan) wees me de lockerroom en de douches en wenste me veel plezier.

Nadat ik me van me kleren had ontdaan en me slippers aan liep ik naar het bad gedeelte langs de (oude) rookruimte daar zaten 3 man binnen waarvan 1 zwaaide. Liep ik naar de douche in een oogopslag zag ik dat er een man of 8 daar waren. Ik deed me handdoek af en drukte op de knop om te douchen. Opvallend was dat er paar mannen langs liepen en naar me keken. Na het douche liep ik naar het stoombad, daar waren 3 man binnen 1 man stond terwijl die gepijpt werd door een andere man.

Ik ging zitten en werd al vlug aangeraakt door de man die gepijpt werd. De pijpende man zag dat en begon over mijn knieën te wrijven. Even later deed ook de 3e man mee. Hij had gezien dat mijn pik al in beweging was gekomen. Hij pakte me pik vast en begon ermee te spelen even later had hij me pik in zijn mond. Het werd me warmer en warmer, zodat ik even later uit bet stoombad ging me deed douche en ging in het bubbelbad zitten waar al 2 mannen in zaten. Niet veel later voelde ik al een hand over me been gaan van de andere kant voelde ik een voet langs me andere been omhoog wrijven. Ineens pakte die hand me pik vast ik keek eens naast me en kreeg een vriendelijke lach.

Even later ben ik aan de bar gaan zitten en had gezien dat ze er ook een film cabine hadden. Na mijn drankje ben ik naar de film cabine gelopen in de film cabine was niemand, ik legde me neer niet veel later kwamen 3 man erbij liggen 2 begonnen met elkaar te spelen pijpen zoenen strelen de andere man begon mij te strelen. De 2 mannen zagen dat en kwamen met ons mee doen. 

Daar lag ik dan tussen 3 man 3 paar handen die mij betaste. Ik voelde hoe me pik in een mondje gleed ik werd diep gepijpt ik stootte mee diep in zijn keel ik hoorde hem kokhalzen daar raakte ik nog meer opgewonden van. De ene man stopte met pijpen een andere man die nam het over. weer verdween mijn pik diep in een mondje. Nadat er ook nog een hand erbij kwam en mijn kontgaatje werd gevonden kwam ik bijna klaar. Opeens werden me benen omhoog gedaan, ik werd gepijpt en gerimd man wat een gevoel… Even later waarschuwde ik dat ik ging spuiten. De mannen stopte meteen en 1 bleef aan me pik trekken en 2 tongen likte aan me pik en ballen. Ik kwam niet lang erna schokkend klaar de golven sperma spoten uit mij kei hard geworden pik.

Na even nog wat gelegen te hebben ging ook ik me douchen waarbij 1 van de 3 mannen naar me toen kwam en vroeg of ik zaterdag ook weer kwam, dan zou het drukker zijn en langer open, hij zei dan kunnen we langer spelen. Ik had totaal geen spijt dat ik naar de sauna was gegaan.

Nu paar jaar verder heb ik daar veel vrienden gemaakt en had zelfs min of meer er een relatie aan over gehouden.

Tegenwoordig ga ik iedere donderdag en zaterdag naar de oh zo mooie sauna Joe waar het altijd gezellig is of je nu wel of geen sex gehad hebt gezellig was het zeker.

2.png
bottom of page